Site logo

Despre noi

Noi, cei de la IJC Jobs împărtășim un set de valori pe care ne străduim să le realizăm în munca noastră zilnică, pentru a aduce cele mai bune soluții atât persoanelor aflate în căutarea unui job, cât și angajatorilor.

0

ani în afaceri

0 K

de clienți mulțumiți

0 %

rată de succes

Intră în Lumea Oportunităților Profesionale

Bine ai venit la IJC Jobs, o lume în care posibilitățile profesionale sunt multiple! Oamenii sunt în centrul atenției noastre, în absolut tot ceea ce facem. Ne mândrim cu 15 ani de experiență în domeniu, în care am înregistrat multe succese, având la activ peste 1000 de joburi intermediate.

Indiferent că ești muncitor necalificat sau ai dobândit o pregătire în cadrul unei anumite specialități, meriți șansa de a găsi un job mai bun! Devino partenerul nostru în această călătorie spre un viitor plin de posibilități și noi te vom ajuta să îți transformi visurile în realitate.

Suntem o agenție de recrutare personal specializată în identificarea angajatului ideal pentru fiecare job. 

Mai multe despre noi

 • în urmă cu 15 ani

  Ne-am început activitatea în urmă cu 15 ani, când serviciile noastre erau focusate pe găsirea persoanei potrivite pentru joburile vacante pe moșiile nobililor englezi, din Marea Britanie. Prioritatea noastră a fost și rămâne furnizarea serviciilor de calitate, nu cantitatea, dovadă fiind feedback-ul pozitiv și apelarea constantă a clienților la serviciile noastre.

 • am crescut progresiv

  În ultimii 15 ani am crescut progresiv, devenind astăzi un partener de bază de recrutare pentru multe companii locale și internaționale. 

 • recrutarea din România

  Începând cu anul 2022 ne-am axat tot mai mult pe recrutarea de personal din România pentru joburile oferite, în principal, de întreprinderile mici și mijlocii din România și de atunci continuăm să potrivim persoana potrivită cu poziția potrivită. Ne mândrim cu o bază mare de date și cu o activitate zilnică, de 8 ore de interviuri cu persoane dornice să își schimbe viitorul profesional.

 • abordare personalizată

  Pentru a asigura succesul, atât la nivel personal, cât și la nivel de proiect al companiei angajatoare ne axăm pe o abordare personalizată pentru a găsi candidatul potrivit pentru obiectivele afacerii. Dar nu ne oprim doar aici și recurgem la controale și audituri, deoarece vrem să ne asigurăm că angajatul s-a integrat la locul de muncă și mediul de lucru este primitor.

 • servicii personalizate

  IJC Jobs nu este o companie mare, dar ne mândrim cu faptul că oferim servicii personalizate, care depășesc metodele tradiționale de recrutare, echipa noastră talentată reușind să recruteze candidații ideali pentru toate nivelurile.

 • ajutăm companiile românești

  Obiectivul nostru este nu doar să ajutăm companiile românești cu personal angajat din România, dar ne focusăm și pe misiunea de a aduce români din străinătate, pentru a lucra la ei, acasă.

 • comunicare internă excelentă

  Având o comunicare internă excelentă este ușor pentru noi să fim accesibili, disponibili și prompți.

Cunoaște echipa IJC Jobs

Beder Tünde Erzsébet

Fondatoarea IJC JOBS

Igli Edina

Expert în recrutare

Márk Gizella

Expert în recrutare

Szabó Attila

Expert în recrutare și selecție

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în Europa

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Autentificare

Înregistrează-te

Parola uitată